Starity

Dal- és klippremier: Taeyeon - I Got Love

2017. február 17. 21:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Feltöltésre került Kim Tae Yeon legújabb dala, az I Got Love - ami az első szóló stúdióalbumának előfutára is egyben – valamint a szerzeményhez forgatott klip.

hirdetés

Csak pár nappal ezelőtt röppent fel az a hír, hogy a Girls' Generation vezetője, Taeyeon ebben a hónapban szólóban tér vissza, amit az SM Entertainment meg is erősített, de többet nem fűzött hozzá. Nem sokkal később megérkeztek a koncepcióképet, majd a videoklip előzetesek is.

A 27 éves énekesnő legújabb dala, az I Got Love és a hozzá forgatott rövidfilm végül feburár 18-án jelent meg. Taeyeon új oldalát mutatja meg nekünk, hisz az előbb említett dal igazán dögös lett, melyet R&B-re hajazó szerzeménykényt mutattak be, s a klip is meglehetősen szemet gyönyöködtetőre sikeredett.

Taeyeon első önálló stúdióalbuma előre láthatólag február végén vagy március elején érkezik - az utolsó simításokat végzik rajta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek