Starity

T.I. életet mentett

2010. október 14. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hip-hop-szupersztárt igazi hősként emlegetik az atlantaiak. T.I.-nek ugyanis sikerült még időben megmenteni egy öngyilkosságra készülő ember életét.

hirdetés
T.I. életet mentett

A férfi annak az atlantai háznak a tetejéről akart a mélybe ugrani, amelyben Ryan Cameron rádióshowját készítik. Szerencsére T.I. a rádión keresztül még időben értesült az életét eldobni kívánó férfi helyzetéről, és azonnal felhívta a rádiós műsorvezetőt, hogy felajánlja segítségét.

A helyszínre kiérkező rendőrök elinte nem tartották jó ötletnek a rapper beavatkozását az ügybe, de mivel  a helyzet teljesen kilátástalan volt, T.I. kapott egy lehetőséget tőlük.

A sztár készített egy megyőző videoüzenetet az ugrásra készülő férfi számára, amit felküldtek a tetőre. Jól döntött a rendőrség, amikor elfogadta a segítséget. Az öngyilkosjelölt váratlanul meggondolta magát. Az eddig megyőzhetetlennek tűnő férfi úgy döntött, mégsem menekül a halálba, és lejött a magasból mindenki nagy megkönnyebbülésére.

Gratulálunk, T.I.!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek