Starity

A Dal 2017: Pápai Joci képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon

2017. február 19. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Erre aztán senki nem számított: Pápai Joci fogja képviselni hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon A Dal négy hetes fordulói után.

hirdetés

A zsűrinek idén több beleszólása volt a rendszerbe, így négy dalt juttattak be a döntőbe. Ezen megtiszteltetés Pápai Jocit, Zävodi + Berkes Olivért, Kanizsa Ginát és Radics Gigit érte.

Én ezt a dalt küldeném ki, mert ez az a pillanat volt. A sorsod van benne, a történeted, és sokatok sorsa. Köszönöm, Joci

– mondta Zséda a nyertes produkcióról.

A legnagyobb meglepetés még is az volt, hogy Tóth Gabi, a közönségkedvenc, nem jutott be a top 4-be, így végül a négy finalista közül kellett a nézőknek választani.

Az ő szavazataik értelmében A Dal 2017 győztese, és az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyzője. Legközelebb Kijevben láthatjuk vissza a tehetséges énekest.

A dal stúdióverziója már elérhető a YouTube-on és minden nagyobb streaming oldalon is (Spotify, Apple Music, Google Play). Hallgassátok meg itt is:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek