Starity

Újdonsággal jelentkezett az Epica

2017. február 20. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland csapat tavaly megjelent albuma hatalmas sikernek örvend a rajongók körében.

hirdetés

Tavaly került a lemezboltok polcaira a szimfonikus metált játszó csapat legújabb nagylemeze, The Holograpihc Principle néven, ami hatalmas sikereket ért el világszerte. A Simone Simons vezette formáció jelenleg is e lemezt népszerűsíti, melynek turnéja során a magyar rajongókat sem felejtették el meglátogatni, így január 24-én a Powerwolf és a Beyond The Black nevezetű zenekarok társaságában a Barba Negrában csaptak egy hatalmas bulit.

A korongot egyébként a Universal Death Squad című dal és a hozzá készült videoklip harangozta be júliusban, majd néhány hónap elteltével az Edge Of The Blade című szerzeménynek lehettünk fültanúi, ami ismételten egy kisfilm keretein belül került fel a YouTube-ra. November 16-án egy élőfelvételes vodeóval jelentkeztek, ami az Ascension – Dream State Armageddon című tételhez készült.

A holland formáció természetesen nem aprózta el a meglepetések számát, ugyanis január 11-én megosztotték a nagyérdeművel a Beyond The Matrix című dalukhoz készült videoklipet. Néhány órája, a Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából ismételten egy élőfelvételes klipet jelentetett meg az együttes, ami ezúttal az A Phantasmic Parade nevezetű dalukhoz forgott. Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek