Starity

Fergie hamarosan babázni fog

2010. október 14. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Black Eyed Peasből jól ismert Fergie nemrég kijelentette: nemsokára új tag érkezhet a családba.

hirdetés
Fergie hamarosan babázni fog

Eddig sem volt szomorkodás Fergie-ék háza táján, de most minden eddiginél  örömtelibb hírrel állt elő a 35 éves Stacy Ferguson, vagy ismertebb nevén Fergie.

Nemrég érkezett ugyanis a nagyszerű hír – mindenki örömére –, miszerint az aranytorkú Fergie és színész férje, Josh Duhamel készen állnak a gyerekvállalásra. Az álompár családjában már sokszor felmerült a kisbabakérdés, most viszont már biztosra vehetjük, hogy nemsokára kibővülhet Stacy családja. Azt ugyan sajnos még nem állíthatjuk, hogy Fergie áldott állapotban van, de az énekesnő megígérte, hogy kis időn belül így lesz. Nagyon szeretnének már kisbabát, s nemrég rádöbbentek, hogy a családjuk és barátaik mennyire támogatják őket ebben, ők adják a legtöbb segítséget. Josh elmondta, hogy sok mindent át kell még gondolniuk. Többek között azt is, hogy Stace-nek vissza kell-e vonulnia, persze csak egy kis időre.

Fergie-nek és Joshnak gratulálunk a döntéshez, reméljük, nemsokára kibővül a család egy harmadik taggal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek