Starity

Élete kioltásával fenyegette exét Chris Brown

2017. február 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekes egyszerűen képtelen rálelni belső békéjére – ismét „összeakasztotta a bajszát” az egyik volt barátnőjével.

hirdetés

A Los Angeles-i bíróság távoltartási végzést adott ki Chris Brown ellen, melynek értelmében az énekes meg sem közelítheti volt barátnőjét, Karrueche Tran modellt. A 28 éves, vietnámi és jamaikai felmenőkkel rendelkező szépség eleve azzal fordult az illetékes hatósághoz, hogy exe az élete kioltásával és azzal fenyegette őt, hogy bántani fogja szeretteit.

A modell a fentieken túl nyilvánoságra hozta, hogy Brown ezt megelőzően is erőszakoskodott vele: volt rá példa, hogy megütötte, valamint egyszer egy lépcsőn is letaszította. Az énekes nemrég maga is bevallotta, hogy már-már mániákusan üldözi azokat a nőket, akikhez gyengéd szálak fűzik – 2009-ben például nemcsak zaklatta, hanem agyba-főbe is verte akkori barátnőjét, Rihannát. Arról az időszakról így nyilatkozott egy korábbi interjúban:

Ez az első alkalom, hogy mondok bármit is [a történtekről]. A világ csúcsán voltam, listaelső dalokkal a hátam mögött és Amerika dédelgetett kedvence voltam, majd egyik napról a másikra az elsőszámú közellenség lettem. Kib*szott szörnyetegnek éreztem magam. Azon gondolkoztam, hogy öngyilkos leszek. Nem tudtam aludni, alig ettem...

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek