Starity

Új kisfilmet forgatott a Leander Kills

2017. március 05. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült a néhány hete bemutatott Élet című dal angol nyelvű verziója.

hirdetés

A tavaly alakult csapat igazán nem panaszkodhat, hiszen sikert sikerre halmoznak. A Köteles Leander vezette formáció néhány hete nyűgözte le az országot legújabb szerzeményével, az Élettel, ami A Dal nevezetű műsorban esélyessé tette a srácokat arra, hogy ők képviseljék idén Magyarországot a 62. Euróvíziós dalfesztiválon. A zsűri ugyan nem juttatta őket tovább, ám a verseny keretein belül ők vihették haza a legjobb dalszövegnek járó díjat.

A zenekarnak emellett már javában készül az új korongja, ami szeptemberben fog a lemezboltok polcaira kerülni. Az album beharangozója a már feljebb is említett Élet című szám volt, melyhez egy igen látványos és egyben változatos képi világgal rendelkező kisfilm is készült. A srácok nemrég mintegy meglepetésként megosztották a dal angol nyelvű változatát, ami a Live Before You Die elnevezést kapta, és ugyanazon kisfilm keretein belül tekinthető meg a YouTube-on. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek