Starity

Katie Cassidy imádja a Szimplát

2010. április 30. 20:08   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie Cassidy tegnap frissítette Twitterét, melyre újabb képet postolt Budapestről, ahol a Monte Carlo c. filmet forgatja.

hirdetés
Katie Cassidy imádja a Szimplát

"Imádom ezt a helyet..." - tweetelte Katie tegnap kora délután, hozzászólása mellé képet is csatolt, melyen ő látható egy budapesti szórakozóhelyen, a Szimpla Kert-ben (7. kerület).

Korábban is közzétett egy képet "Budapest" megjegyzéssel, de még nem nagyon jött rá senki, vajon milyen hely is látható rajta. Az biztos, hogy a fiatal szőkeséget nem elsősorban a népszerű látványosságok kötik le. Azokat úgyis megnézheti az ember képeslapon is, nem? Mit neki Parlament meg Szabadság-szobor, ha ott a Szimpla?

Egyébként arra is fény derült, hogy a forgatások többsége biztosan nem Budapesten lesz, hanem kicsit távolabb, méghozzá Fóton.

Belsős infókat kaptam egy sajtós ismerősömtől, aki a kérésemre utána nézett a forgatásnak. Azt mondta, hogy nagyon nehéz a közelükbe férkőzni, ha nem említem neki, nem is tudta volna, hogy ilyen népszerű amerikai sztárokkal teli filmet forgatnak nálunk. Mire föl ez a nagy titkolózás?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek