Starity

Patrick Stewart nem bújik X Professzor bőrébe többé

2017. február 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 76 éves, Golden Globe-jelölt színész úgy döntött, visszavonul az X-Men franchise-tól.

hirdetés

Hazánkban március 2-án kerül a mozikba a Logan – Farkas című film, és ha hihetünk Patrick Stewartnak, ez az utolsó alkalom, hogy Charles Xavier professzorként láthatjuk őt. A SiriusXM egyik műsorában vendégeskedve elárulta, vissza kíván vonulni, már olyan értelemben, hogy a jövőben nem kívánja többé életre kelteni a fent említett karaktert.

Egy héttel ezelőtt, pénteken Berlinben ültünk össze mi hárman [Stewart, Hugh Jackman és James Mangold], hogy megnézzük a Logant. Nagyon meghatott a film, sokkal jobban, mint amikor először láttam készen. Talán a társaság tette. Hugh egy ponton megfogta a kezem néhány percre, láttam, hogy ő is könnyezik, és rájöttem, én is ugyanezt teszem. Aztán a film véget ért, mi készültünk kivonulni a színpadra, de addig nem mozdultunk, míg le nem ment a stáblista. Szóval, csak ültünk ott, bennem pedig megfogalmazódott a gondolat, hogy ennél jobb, tökéletesebb, érzékenyebb, érzelgősebb és szebb búcsút nem is vehetnénk Charles Xaviertől, mint amit ez a film kínál. Így kimondtam, hogy végeztem, ennyi volt

– elevenítette fel az ominózus vetítés emlékét a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek