Starity

A legédesebb Oscar-pillanat: Emma Stone és Brie Larson egymást ölelve sírtak

2017. március 02. 18:06   |   Szerző: LDreamP

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte várható volt, hogy Emma Stone fogja hazavinni a Legjobb színésznőnek járó díjat a vasárnapi Oscar-díjátadóról, de nemcsak ennek a tényleges megtörténése tette számára az estélyt érzelmessé.

hirdetés

Amikor a beszédét mondta, egyértelműen látszott, hogy Emma tele van érzelemmel. Viccelődve megjegyezte, hogy köszönet fog mondani barátainak és megölelgeti őket, persze csakis miután újra magához tér.

Az összegyűlt érzések végül akkor jöttek felszínre, amikor a tavalyi győztes, Brie Larson, odament kolléganőjéhez gratulálni a backstageben. Amint Larson széttárta karját, hogy megölelje barátnőjét, mindkét hölgy sírva fakadt az örömtől. 

Többek között az Akadémia is videóra vette a megható momentumot, melyet aztán a világhálóra is feltöltöttek:

Ők ketten pontosan egy év különbséggel kapták meg a Legjobb színésznőnek járó Oscart. Emmát a Kaliforniai álomban nyújtott alakítása miatt díjazták idén – szóval számára még kifejezetten friss az élmény –,  míg Brie A Szoba című filmért kapta az elismerést, 2016-ban.

A pillanatról később Larson is megosztott egy képet Instagram és Twitter követőivel, valamint még pár baráti szót is írt bejegyzéséhez:

 

Brie (@brielarson) által megosztott bejegyzés,

Tudjátok, mi a jobb a győzelemnél? Látni a barátaidat nyerni.

– írta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek