Starity

Imit kiírták a Barátok köztből

2010. október 14. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves színész búcsút vesz a tévénézőktől. Ma, 11 év után, távozik Balassa Imre a Barátok köztből.

hirdetés
Imit kiírták a Barátok köztből

Imre apja ostora elől menekült egykor Zentáról, majd 11 év leforgása alatt mégis úgy dönt, hogy Szerbiába megy apja ápolására. Nikit és Kamillát is kezei közé akarja venni, ami majd aztán nem sikerül neki. Ottó a családját is a sorozatnak köszönheti, egykor Deutsch Anitával a forgatások alatt ismerkedtek meg; most már 2 gyermeknek szentelik mindennapjaikat, és boldog házasságnak örvendhetnek.

„Egyrészről fájó volt az utolsó jeleneteket leforgatni, másrészről pedig nagyon élveztem az egészet, az írók ugyanis nagyon eseménydúsra tervezték. Az utolsó jelenet után a stáb tagjai elbúcsúztattak, köztük Kalamár Tamás, a Barátok közt producere is, aki azzal egyidejűleg, hogy megköszönte az elmúlt tizenegy évnyi munkámat, új munkakörben köszöntött a csapatban. Korábban beszéltünk arról Tamással, hogy kipróbálnám magam rendezőként, de konkrétumban nem állapodtunk meg. Bevallom, nagyon örültem, hogy nem kell örökre búcsút intenem a stábnak, és valahol ez meg is könnyítette számomra Imre távozását” – mondta Kinizsi Ottó a Blikknek.

Utoljára vehetnek búcsút a tévéképernyő előtt ülő nézők. Mint mindig, így ma is 20.35-kor kezdődik a sorozat az RTL Klubon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek