Starity

Andy Grammer apa lesz

2017. március 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Honey, I'm Good énekesének felesége áldott állapotban van – a pár már a baba nemét is tudja.

hirdetés

A People tegnap hozta nyilvánosságra, hogy Andy Grammer felesége, Aijia várandós, ráadásul már az ötödik hónapban jár, azaz valamikor nyár közepén ad életet a kicsinek. A sztárpár majd' kiugrik a bőréből örömében, ugyanis nemrég megtudták, hogy a magzat kislány, ami azért is izgalmas számukra, mert mindketten „fiús” családból származnak.

Ha azt mondtad volna nekem, hogy fiam lesz, úgy reagáltam volna, hogy Igen, szülő leszek. Érettem., de amikor a doktor közölte, hogy lányunk lesz, azt mondtam, Mi van? Ki vagyok én?. Ez a legőrültebb információ, ami megváltoztathatja az embert

– nyilatkozta a várandósság kapcsán a leendő apuka.

Az énekes egyébként tavaly augusztusban hozta nyilvánosságra, hogy a házasságig várt a szexszel, döntését pedig nem bánta meg. Saját bevallása szerint nagyon bántja, hogy az emberek nem veszik észre, milyen destruktívan hat a fiatalokra a technológia gyors fejlődése (gondol itt a randiappokra és hogy túl könnyen hozzáférhetőek a pornográf tartalmak), így örül, hogy már nem kell randiznia, hiszen Aijiával 2012 óta boldog házasságban élnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek