Starity

Marco Hietalával fog turnézni a Delain

2017. március 03. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg az együttes új albuma, most pedig egy különleges dologról számoltak be.

hirdetés

A csapat egyik visszatérő vendége Marco Hietala (ex-Sinergy, Nughtwish, Tarot), aki számtalan duettet készített már a Charlotte Wessels vezette formációval. A zenekar tagjai és a finn énekes nagyon jó  barátságot ápol egymással, és koncertek alkalmával is szívesen jelennek meg együtt, így ezt a kapcsolatot most egy újabb szintre emelték egy közös turné képében.

Maga a fellépéssorozat a Danse Macabre elnevezést kapta és októberben veszi majd kezdetét. A Delain továbbá azt is elárulta, hogy ezek a fellépések nagyon különlegesek lesznek, ugyanis olyan dalok is helyet kaptak a repertoárban, amik ritkán hangzottak el a koncerteken, de sok más meglepetés is várja majd azokat, akik részt vesznek az előadásokon. A holland hatos egyébként tavaly ünnepelte tízéves fennálását, melynek tiszteletére egy DVD-t is leforgattak, ami idén kerül a lemezboltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek