Starity

Rettenetes titkot árult el Jane Fonda! Szexuálisan molesztálták gyerekkorában

2017. március 03. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 80. születésnapját decemberben ünneplő Oscar-díjas színésznő évtizedes titokról rántotta le a leplet.

hirdetés

Jane Fonda a The Edit magazinnak vallott gyerekkora legsötétebb időszakáról, nevezetesen arról, hogy rendszeresen molesztálták. A színésznő az 1940-es, 1950-es években volt fiatal és mint ilyen, nem sokat tehetett egy világban, ahol az erőszak természetes volt.

Megerőszakoltak. Egészen gyerekkorom óta molesztáltak és arra is akadt példa, hogy kirúgtak az állásomból, mert nem voltam hajlandó lefeküdni a főnökömmel. Mindig azt hittem, bennem van a hiba, hogy nem jó dolgokat tettem vagy mondtam

– nyilatkozta a színésznő, majd így folytatta:

Ismerek olyan fiatal lányokat, akikkel akaratuk ellenére közösültek és még csak nem is tudják, hogy ami történt velük, az erőszak. Azt hiszik, azért történt, mert nem jól mondtak nemet. Az egyik legnagyobb dolog a női megmozdulásokban, hogy végre beláttatják velünk, hogy az erőszak, a bántalmazás nem a mi hibánkból történik. Bántottak minket, ami egyáltalán nem helyénvaló.

Az interjú során a háromgyerekes Fonda azt is elárulta, mi az, amit a legjobban bán élete során.

Sajnálom, hogy nem voltam jobb szülő. Fogalmam sem volt, hogyan kell annak lenni. De megtanulható, most is tanulom, hogyan legyek jobb. Sosem késő! Igyekszem felzárkózni. Amikor meghalok, szeretném, ha körülöttem lenne a családom. Szeretném ha szeretnének, amit ki kell érdemelnem. Még mindig dolgozok rajta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek