Starity

Karol Sevilla megírta legelső könyvét

2017. március 04. 06:06   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Soy Luna főszereplője egy nem minden napi meglepetéssel örvendeztette meg rajongóit. A lány még csak 17 éves és már megírta első könyvét!

hirdetés
Karol Sevilla megírta legelső könyvét
Fotó: Revista Como Tú

A Violetta sztárjaihoz Tini Stoesselhez, Lodovica Comellóhoz, Cande Molfeséhez és Ruggero Pasquarellihez hasonlóan a Soy Luna legfiatalabb szereplője, Karol Sevilla is befejezte első könyvének megírását. 

A színésznő láthatóan nem unatkozik, ugyanis most fejezte be a Soy Luna második évadának forgatását, valamint A Soy Luna en Conciertóra gyakorol, ami áprilisban veszi kezdetét Dél-Amerikában. Mindemellett YouTuberként is megállja helyét – a csatornáján több mint hárommillió feliratkozó van –, most pedig az első könyvével lepte meg rajongóit.  

A regény a Soy Karol Sevilla címet kapta, ami egy fiatal színésznő életéről, karrierjéről, múltjáról, álmairól és vágyairól szól, melyben Karol leírja azt is, hogy Luna Valente szerepe hogyan változtatta meg az életét. 

Nagyon boldog vagyok amiért bemutathatom nektek a könyvem borítóját! A könyv hamarosan megjelenik!

– írta pár hete az Instagramon, de a véglegesítette kötetet csak tegnap, március 2-án, egy sajtótájékoztatón mutatta meg.

Az álmok valóra válnak!

– csiripelte a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek