Starity

Ilyen lesz a Kacsamesék rebootja

2017. március 06. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év második felében indul hódító útjára az 1987 és 1990 között futott sorozat felújított változata.

hirdetés

A Disney új mottója minden bizonnyal az, hogy új mesék és történetek helyett hozzuk vissza és öltöztessük új köntösbe a régi kedvenceket. Ez nemcsak a filmek, hanem most már a mesesorozatok esetében is így van, hiszen rövidesen képernyőre kerül a Kcsamesék rebootja – várhatóan az év második felében.

Az eredeti széria bár mindössze három évig futott, számtalan kedves elménnyel örvendeztette meg az akkori gyerekeket és hatalmas siker volt világszerte. A Disney XD elkészítette a folytatást, melybe egy rövid videó keretein belül betekintést nyerhettünk. Maga a grafika sokkal letisztultabb, mint az eredeti volt, már-már képregényszerű és bár még éppen felismerhetőek a karakterek, tagadhatatlan, hogy óriási változáson estek át.

A készítők persze biztosra mentek, így ismert tévésztárokat kértek fel a szereplők megszólaltatására: Tony Anselmo, Beck Bennett, Kate Micucci, Bobby Moynihan, Toks Olagundoye, Danny Pudi, Ben Schwartz és David Tennant is szinkronizál a sorozatban, ami szintén a Kacsamesék elnevezést kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek