Starity

Balesetet okozott Kovács Áron

2010. október 15. 09:09   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Class FM műsorvezetője éppen a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak akart segíteni, amikor robogójával egy autóval ütközött.

hirdetés
Balesetet okozott  Kovács Áron

Robogójával kisebb balesetet okozott Kovács Áron. A népszerű műsorvezető éppen a vörösiszap áldozatainak próbált segíteni, amikor egy piros lámpánál elszámolta járműve fékútját, és nekiment egy gyanútlan autósnak. Szerencsére senki sem sérült meg komolyabban, sőt, Áron kérésére a vétlen sofőr még a nemzeti segélyvonalat (1752) is felhívta, hogy segítsen a bajbajutottakon.

Buza Sándor, Kovács Áron és Bűdi Szilárd ugyanis úgy döntöttek, hogy motorozással jótékonykodnak. A trió szombaton zöld robogókra pattant, hogy utánfutón hirdessék, mindenki, aki csak tud segítsen a vörösiszap áldozatainak. Ezzel a bizonyos robogóval okozott balesetet Kovács Áron, sőt, még Búza Sándor is kikényszerített egy autóst a Clark Ádám téri körforgalomból.

A csapat szívesen segítette ezzel a délelőtti motorozással a kolontári és a devecseri károsultak számára létrehozott 1752-es segélyszámot. A fiúk zöld bukósisakúkban nem kis feltűnést keltettek, de az utca embere integetve, dudálva, vagy feltűnően a telefonszám felhívásával próbálta tudtukra adni, hogy ők is szeretnének segíteni a bajbajutottakon. A robogókkal a segélykampány hétfőig egész biztosan folytatódik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek