Starity

Gyerekkorában molesztálták a Válótársak színésznőjét

2017. március 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Válótársak 38 éves sztárja őszintén vallott arról, mi történt vele több, mint két évtizeddel ezelőtt.

hirdetés

Mohácson még ma is hagyomány az úgynevezett busójárás, melynek résztvevői maszkok mögé bújva búcsúztatják a telet a tavasz beköszöntekor. Így volt ez idén is, ám hatalmas visszhanagot kapott egy jogosan felháborodott szülő nyílt levele, aki arról vallott, hogy középiskolás lányát zaklatták a rendezvényen.

A történet a Válótársakban Dr. Szatmári Dalmát alakító Kovács Patríciához is eljutott. A színésznőt érthető módon szintén megbotránkoztatta az eset és a Facebookon vallott arról, hogy átérzi a történteket, ugyanis vele is megesett, hogy az akarata ellenére értek hozzá.

Velem is az történt, amiről a napokban több beszámolót lehetett olvasni. A tömegben, a zajban maszkok mögé rejtőző férfiak átléptek olyan határokat, amelyeket nem lett volna szabad. Kislányok testének, kimondom, mellének, fenekének fogdosása nem magyarázható semmilyen hagyománnyal. (...) Művészeti iskolába jártam, egy rajztábor kereté­ben néztük meg a busójárást. Élménygyűjtés volt az eredeti cél, de nálam ez nem úgy sikerült, ahogy a tanáraim gondolták. Tizenkét éves voltam, arra az érzésre emlékszem, hogy kiszolgáltatott vagyok, és ami történik velem, azt ne. Elmondani sem mertem senkinek, az ember az ilyet próbálja törölni a memóriából. De ma is előjön felnőtt nőként a szorongás, ha visszagondolok rá

– elevenítette fel a kellemetlen élmény emlékét a színésznő.

Fotó: Facebook / Kovács Patrícia

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek