Starity

Ők is ott lesznek a Rockmaratonon

2017. március 07. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rockmaraton Fesztivál tegnap jelentette be a júliusban tartandó fesztivál utolsó négy nevét.

hirdetés
Ők is ott lesznek a Rockmaratonon

A Rockmaraton Fesztivál tegnap jelentette bea fesztivál utolsó négy nevét, melyeket eredetileg február végére ígértek. A várakozás azonban megérte, ugyanis a fesztivál igencsak nagy neveket közölt le.

Az utolsó négy névvel rekordidő alatt készre dörrentettük az idei programot! Négy év után tér közkívánatra vissza a fesztivál nagyszínpadára az Arch Enemy – a dallamos death metal svéd nagykövetei valószínűleg az ősszel érkező új lemezről is csöpögtetnek valamit a nyári bulin.
Ha már a svéd metalnál járunk – több év kihagyás után visszatér Magyarországra a Katatonia csapata, akik amerikai headliner turnéjuk után ejtik útba Dunaújvárost. Közel 30 éves pályafutással és 12 nagylemezzel a háta mögött a görög Rotting Christ is csatlakozik az idei black metal felhozatalhoz. A zenekar nem először játszik a Rockmaraton színpadán – biztos nem is utoljára! Két éve, a fesztivál 25. jubileumán köszönthettük a fellépők között a Talco-t, az olasz ska lovagok komoly bulit ígérnek ezúttal is

– olvasható a fesztivál Facebook-oldalán.

Jegyeket a Ticketportal országos hálózatában tudtok vásárolni, a hetijegy 14.490 Ft-ért, a napijegy pedig 5990 Ft-ért lehet a tiétek, de Rockmaraton-FEZEN kombinált bérletet is beszerezhettek 26.990 Ft-ért. Ezen kívül a fesztivál honlapján a napi bontást, és az egyéb információkat is megtekinthetitek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek