Starity

Jól teljesít a Riverdale – A The CW berendelte a második évadot

2017. március 08. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január végén startolt a csatorna újdonsága, ami nagy népszerűségnek örvend a nézők körében.

hirdetés

Az Archie-képregények ihlette sorozat első epizódja január 26-án került képernyőre, melynek keretein belül Archie Andrews és barátainak titkozatos életébe nyerhettünk bepillantást. A melodráma debütálásakor 1.4 millió nézőt ültetett a képernyők elé, és ez a szám azóta is 1.2 millió fölött van, így a csatorna második legnépszerűbb nem szuperhősös sorozata lett az Odaát után. A The CW nem is habozott sokáig – nemrég újabb évadnyi „hosszabbítást” kért.

A Riverdale ezzel olyan szintén megújított The CW-s sorozatok sorába állt be, mint A zöld íjász, a Flash – A Villám, a Supergirl, A holnap legendái, az Odaát, a Crazy Ex-Girlfriend és a Jane the Virgin. Ezzel szemben kérdéses a sorsa A visszatérőknek, az iZombie-nak és a The Originalsnak; a No Tomorrow és a Kapcsolat pedig nagy valószínűség szerint nem kap folytatási lehetőséget a csatornától, melynek két leköszönő szériája is van a pénteken véget érő Vámpírnaplók és Az uralkodónő képében.

Fotó: The CW

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek