Starity

Júniusban tér vissza a képernyőre a Shadowhunters

2017. március 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Freeform hétfőn sugározta a Shadowhunters évadfelezőjét, ami döbbenetes jelenetekben is bővelkedett. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Júniusban tér vissza a képernyőre a Shadowhunters
Fotó: Freeform

Tavaly januárban indult hódító útjára a Cassandra Clare regénysorozatát feldolgozó széria, ami jelenleg a második évadánál tart. A legutóbbi epizód hétfőn került képernyőre és egy ideig pihenőre is vannak ítélve a fanatikusok, hiszen a történet majd csak június 5-én tér vissza a képernyőre a B évaddal.

Megtudtuk, hogy az évad második része még több izgalomban bővelkedik majd, középpontjában pedig a Clary (Kat McNamara) – Simon (Alberto Rosende) – Jace (Dominic Sherwood) szerelmi háromszögön túl az árnyvadászok és az alvilágiak egymással való szembekerülése áll majd. A cselekményt természetesen tovább bonyolítja, Clary és Simon románca és Jace őrlődése, hiszen utóbbi csak most szembesült azzal, hogy a lány mégsem a testvére. Ha pedig ez nem volna elég, számíthatunk még Sebastian (Will Tudor) felbukkanására is, aki garantáltan nem hagyja majd unatkozni kedvenceinket.

A nyár eleje a Freeform számára is zsúfolt lesz: júniusban tér vissza harmadik évadával a Stitchers, folytatódik a The Fosters, emellett pedig bemutatásra kerül a csatorna újdonsága, a The Bold Type is, amit a Heart Magazine egykori szerkesztőjének, Joanna Colesnak az élete inspirált.

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek