Starity

Dayana Sáez a panamai Barbie baba

2017. március 09. 06:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A feltörekvő panamai énekesnő, Dayana Sáez nemrég Ecuadorban népszerűsítette új dalát, mostanra viszont már Kolumbiában van, ahol nagy szeretettel fogadták.

hirdetés
Dayana Sáez a panamai Barbie baba

Dayana Sáez legújabb dala hatalmas siker lett. Ecuadori turnéja után most már Kolumbiában népszerűsíti magát. A panamai énekesnő nagy népszerűségnek örvend az országban, ahol nemcsak gyönyörű hangja miatt szereti a közönség. Dayana nagyon kedves a rajnogóival, akik szépsége miatt panamai Barbie babának nevezik. 

A napokban a HSB csatorna készített egy rövid interjút az énekesnővel, aki elmesélte, hogy már az általános iskolában is nagyon szeretett énekelni, részt vett különböző kórusokban, és az Egyesült Államokban is részt vett egy kurzuson. 

Boldog vagyok, mert mindig is ezt akartam csinálni

– nyilatkozta az énekesnő, aki most először járt Bogotában, és csak pozitív dolgokat tud mesélni a városról. Nagyon örül, hogy itt lehet, és hogy láthatja nemcsak Panamában akadnak nagy számban rajongói.

Dayana azt is elmesélte, hogy a példaképe Shakira – nagyon tiszteli és becsüli a munkáját, és nagyra tartja nemcsak, mint énekesnőt, hanem mint embert is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek