Starity

Eljegyezte kedvesét Joe Manganiello

2010. október 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Manganiello sok nő szívét megdobogtatta már, most viszont kissé elszomoríthatta őket: elveszi kedvesét, Audra Mariet.

hirdetés
Eljegyezte kedvesét Joe Manganiello

Sok női rajongó kaphatott a szívéhez, amikor bejelentették, hogy – sokak szerint a legjobb testű pasi, – Joe Manganiello meg fog nősülni. A vérfarkast alakító színész egy interjúban mesélt egy kicsit menyasszonyáról.

Joe Manganiello barátnőjét Audra Marie-nak hívják, kezét Olaszországban kérte meg, amikor nyaraltak. Első találkozásuk a 2009-es Super Bowl partin kezdődőtt, habár nem első látásra lett szerelem.

„Nem nagyon találkoztunk utána hat hónapig. Csak nem sokkal azelőtt kezdtünk randizgatni, mielőtt megkaptam a szerepet. Marie fantasztikus nő, hihetetlenül csinos, és még jó magas is hozzá. Nagyon édes meg helyes, ezenkívül őrületes angol reggelit készít” – így emlékszik vissza Joe.

Marie méltatta Joe kitűnő humorérzékét, munkához való hozzáállását, és azt, hogy mennyire szerény és visszafogott. Ezeket tartja legnagyobb erényének. Az eskűvő időpontját még pontosan nem tűzték ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek