Starity

Jön a Buffy-reboot?

2017. március 09. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta a rebootok és remake-ek korát éljük, rajongók millióinak fordult meg a fejében a gondolat, hogy mi lenne, ha visszatérne a képernyőkre Buffy is.

hirdetés

A vámpírok réméről szóló sorozat 1997 és 2003 között összesen hét évadon át ültette a televíziók elé a nézőket, és bár sokan reménykednek abban, hogy folytatást kap a sorozat, minden jel arra utal, hogy ez nem fog megvalósulni, aminek igen egyszerű oka van.

A reboot nagyon boldoggá tenné a rajongókat, és egy részem azt akarja, hogy eleget tegyünk ennek az igénynek, de nem tudom, hogy van-e még elmesélésre váró történet. Már nem vagyunk középiskolások. A legtöbbünk a negyvenes éveiben jár. A folytatás olyan lenne, mintha a született feleségek találkoznának a vámpírokkal. És Joss [Whedon, a széria kreátora – a szerk.] nélkül elrontanánk az egészet. Csak akkor mondanék igent, ha ő is benne lenne

– nyilatkozta a lehetőség kapcsán Charisma Carpenter, aki Cordeliát alakította a sorozatban, és a történet írója, David Greenwalt is hasonlóképp látja a dolgot:

Nem kell rebootot írnod olyasmihez, ami megfelelően be lett fejezve.

Fotó: The WB

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek