Starity

Jordin Sparks, a Szépség

2010. október 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks klipelőzetestől volt hangos a világ pár hete, ám a rajongók kíváncsisága ellenére most mutatták be a teljes verziót.

hirdetés
Jordin Sparks, a Szépség

Több tíz éves mese, több millió gyermek vagy felnőtt, több millió ember, aki a Szépség és a Szörnyeteg mesén nőtt fel, hatalmas siker,  ha nem a legsikeresebb eredeti Walt Disney-remekmű. Több tízezren ismerik a hagyományos filmet és főcimdalt. Úgy látszik, 2010 a változások éve a Disney-studióban. Megújított 3D-s film és megújított főcímdal, új előadóval. Ez jellemzi a mostani örületet a világban.

Csak pár nagy név: Céline Dion, Peabo Bryson és Jordin Sparks. Hogy e két különböző generációnak mi köze van egymáshoz? – A dal. A mindenki által jól ismert dallam, Céline és Peobe duettje egy kicsit megújult. Kicsit más hangzásvilág, kicsit más hang, és merőben más személy. Ezen új előadó a legfiatalabb American Idol-győztes, a Grammy-díjra is jelölt popikon, Jordin Sparks.

A klipelőzetes is már nagy sikert hozott a Disney-nél. Sok-sok ember tűkön ülve várta a teljes verziót. Október 5-én bocsátották piacra a Beauty & The Beast Diamon Edition blu-ray-változatát, melyen a klip is helyet kapott, és így már mi is megtekinthetjük.

Egyszerű, ám mégis nagyszerű – így jellemezhető az új változat. Semmilyen bonyolult rész, csak a mese és Jordin. A fiatal sztár Belle-t alakítja rövid 3–4 perc erejéig, tehát a klipben ő testesíti meg egyrészt a Szépséget.

Ha már nem bírsz tovább várni, ha már furdall a kíváncsiság, vagy ha csak meg szeretnéd nézni, akkor itt máris megteheted:


  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek