Starity

Otthonában zaklatták Taylor Swiftet

2017. március 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves énekesnő igen nagy rajongótáborral rendelkezik, ám egyik fanatikusa nemrég minden határt átlépett nála – szó szerint.

hirdetés

Mohammed Jaffart Taylor Swift otthonában vették őrizetbe, ugyanis a 29 éves férfi megállás nélkül leste az énekesnő minden lépését és folyton zaklatta. Mohammed ráadásul olyan szinten rajong a Grammy-díjas szőkeségért, hogy betört az otthonába és a tetőn bújt fedezékbe, amikor az énekesnő észrevette, hogy valami nem stimmel. Ha ez nem lenne elég, a férfi az éjszaka közepén több ízben is becsengetett Tayhez, de arra is akadt példa, hogy besurrant a New York-i luxuslakás előterébe is. Swift bejelentésére természetesen kiszállt a hatóság és őrizetbe vette a férfit, aki azóta rács mögé került zaklatásért – 20 ezer dollár (~ 5.7 millió forint) óvadék ellenében azonban szabadon távozhat.

Ez nem az első alkalom, hogy egy fanatikus túl messzire megy: novemberben szintén letartóztatott a hatóság egy férfit a 39 éves Frank Andrew Hoover személyében, aki az énekesnő családját zaklatta, valamint fotót követelt Taylortól, akire a reptéren csapott le. Miután bíróságra került az ügy, Hoover távoltartási végzést kapott, vagyis nem közelítheti meg a jelenleg szabadságát élvező előadót.

Taylor igyekszik nem foglalkozni az ilyen őrültekkel, de nagyon fél tőlük, még ha csak rájuk gondol is. Igyekszik nem ezen rágódni, mert nem szeretné, ha az aggodalom megőrjítené

– nyilatkozta az esetek kapcsán egy bennfentes.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek