Starity

Emily Osment albuma megbukott?

2010. október 15. 13:01   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, mostanában a stílust váltó énekesekre rájár rút. Itt van Xtina és Miley Cyrus esete. Emily az előzővel azt mondta, hogy ő egy rockercsaj, és egyáltalán nem popzenét akar csinálni.

hirdetés
Emily Osment albuma megbukott?

Az All The Right Wrongs sajnos megbukott. A Fight Or Flight sem muzsikál szépen.

Szegény Emily, jósolgatták neki, hogy van esélye megverni Miley Cyrust. Úgy látszik ez nem fog sikerülni énekesnőként, mert színésznőként felülmúlhatja. Az amerikaik a jó kis lemez után nem érdeklődnek, amit a Billboard 200-as ista 170. helye mutat (2. lett a Billboard Top Heatseekersen). Itt Európában nem olyan vészjósló a helyzet, mert a lemez Ausztriában a második helyen nyitott.

Nem rossz album, de a kritikusok sem rajonganak érte. „Olyan, mint valami ételmaradék Christina Aguilera Bionic című lemeze után” – mondta egy kritikus. A disney-sek az egekig dicsérték, mondva, hogy fejlődés az All The Right Wrongshoz képest. A stílusa a Fight Or Flightnak elektronikus zene, de balladák is találhatók rajta. A Let's Be Friends sikert csak Németországban aratott, így is 67. volt. A következő kislemez a Love Sick lesz.

Hogy jön hozzá Xtina és Miley Cyrus? Ők is stílust váltottak. Xtinát azzal vádolták, hogy utánozza Lady Gagát, és Miley pár rajongóját újdonsült stílusa miatt vesztette el. Úgy néz ki, Emilynek ezt az énekesnőséget nem kellene erőltetnie, pedig van tehetsége hozzá. Talán pár hét múlva az eladások jobbak lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek