Starity

Véget ért a Vámpírnaplók sorozat – spoiler!

2017. március 11. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

I Was Feeling Epic volt a sorozat utolsó részének címe, amivel elbúcsúztunk Mystic Falls-tól végleg.

hirdetés

A cikk spoilert tartalmaz! Csak akkor olvasd el, ha már láttad a finálét, vagy nem bánod, ha előre megtudsz információkat!

Sok TVD rajongó szeme lábadt könnybe a tegnapi epizód után. A sorozat 2009 szeptemberében indult el a CW-n, és a hét év alatt, nyolc évaddal később is több millió hűséges nézőt vonzott hétről-hétre a képernyő elé. Így most nem egy szív tört össze, hogy kedvenc vámpírjaink végleg elbúcsúztak.

Az epizód címe I Was Feeling Epic volt, ami leginkább az önfeláldozásról, üdvözlésről, búcsúról és halálról szólt.

Az előzetesben láthattuk, hogy Elena visszatér, de mint utólag kiderült, természetesen ez Katherine volt. A testvér, aki először búcsúzott és áldozta fel magát, hogy több életet megmenthessen, Stefan Salvatore volt (Paul Wesley).

Damon természetesen próbálta megmenteni bátyját azzal, hogy ő szúrja le Katherine-t, amivel a pokolba viheti magával. Stefan azonban vasfűvet ivott, így hátulról surranva sikeresen ellökte Damont, ezzel biztosítva halálát.

Bonnie később sikeresen megtörte az átkot, aminek hála Elena felébredt végre. Így boldog emberéletet kapott Damonnel, s sikeresen beiratkozhatott orvosi szakra az egyetemen. A sorozat szerint boldogan éltek, míg meg nem haltak.

Caroline Elenától megkapta Stefan üzenetet, miszerint örökké szeretni fogja, majd megnyitotta Alaric-kel a Salvatore Boarding Schoolt. A „Klaroline”-shipperek is örülhettek, hiszen Klaus levelet írt neki.

A sorozat az utolsó percekben előre vetítette Elena és Damon halálát, amiben láthattuk, hogy Elena végre egyesül családjával, Damon pedig köszönti Stefant:

Hello, bátyus

– zárta, amivel egyébként a sorozatot is indította 2009-ben.

A kezdet és a vég

Nektek, hogy tetszett a finálé?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

finálé spoiler TVD
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek