Starity

Calvin Harris berágott Ed Sheeranra

2017. március 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shape of You énekese egy héttel új lemeze megjelenését követően kiütötte a nyeregből kollégáját.

hirdetés

Calvin Harris egészen március 10-éig rekordernek számított, ugyanis egyszerre 10 slágere is fent volt az egyesült királyságbeli kislemez sikerlistán, amivel 2013-ban a legendás Michael Jacksont sikerült leköröznie olyan slágereivel, mint a Feel So Close, a Rihannával közös We Found Love vagy az Ellie Gouldinggal rögzített Need You Love. A lemezlovas most Ed Sheerannak adta át a helyét, ugyanis a zenész egy héttel legújabb, ÷ (Divide) című korongja megjelenése után újdonsága mind a 16 nótájával felkerült a fenti listára – ezzel messze megelőzve kollégáját.

Ed Sheeran EGY HÉT alatt megdöntötte az egyesült királyságbeli rekordomat. Gratulálok, Ed, de b*szódj meg! Szeretlek, de akkor is b*szódj meg

– írta félig viccesen a DJ a Twitteren, aki akkor került közelebbi kapcsolatba a Castle on the Hill énekesnével, amikor Taylor Swifttel randizott, Ed ugyanis köztudottan az énekesnő legjobb barátja.

via Billboard

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek