Starity

Charlize Theron nem csinál ügyet a vetkőzésből

2017. március 14. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új filmjében, az Atomic Blonde-ban egy szenvedélyes szexjelenet is helyet kapott, ám a színésznőnek nem okozott gondot annak elkészítése.

hirdetés
Charlize Theron nem csinál ügyet a vetkőzésből

Júliusban kerül a mozikba a hazánkban forgatott Atomic Blonde, melyben olyan A-listás hírességek játsszák a főszerepeket, mint Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella, Toby Jones és John Goodman, de mellettük egy kisebb szerep erejéig Árpa Attila is feltűnik majd.

Maga a történet egy MI6-os titkosügynökről, Lorraine Broughtonról (Charlize Theron) szól, akit a hidegháború idején Berlinbe küldenek, hogy kiderítse hogyan halt meg egy korábbi ügynök. Időközben a karakter kalandba bonyolódik egy francia kémmel (Sofia Boutella), ami tovább nehezíti amúgy sem egyszerű helyzetüket...

A két nő között egy erotikától fűtött szexjelenet is lezajlik, ám Theron legutóbbi interjújában úgy nyilatkozott, hogy ezt egyáltalán nem volt nehéz eljétszania, hiszen kolléganőjével nagy volt az összhang közöttük a forgatás alatt.

Nagyon könnyű volt elcsábítani Sofiát, ő egész egyszerűen gyönyörű! Jól végezte a munkáját, eleve ő volt az egyetlen, akit kinéztünk erre a szerepre. Átjött hozzám és együtt lógtunk hármasban, ő, David [Leitch, a film rendezője – a szerk.] és én. Volt benne valami ártatlan ugyanakkor nagyon erős, így tényleg tökéletes választás volt a filmhez. Nem tudnám elképzelni, hogy valaki mással forgassak ilyen jelenetet. Azért is volt olyan könnyű, mert mindketten táncosok vagyunk, és mint ilyenek, nem szoktunk ügyet csinálni a vetkőzésből. Szerettük volna, ha a jelenet jól sikerül és valóságosnak tűnik

– nyilatkozta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek