Starity

Véget ér az Új csaj?

2017. március 14. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak négy epizód maradt hátra a Fox vígjátéksorozatának jelenleg is futó hatodik évadából, de a csatorna továbbra sem rendelte be a következőt.

hirdetés
Véget ér az Új csaj?
Fotó: Fox

Ma kerül képernyőre az Új csaj hatodik évadának tizenkilencedik epizódja, ami azt jelenti, hogy már csak három rész marad a szezonzáróig. Ezzel együtt egyre jobban aggódnak a rajongók, hiszen a csatorna még mindig nem döntött a 2011 óta futó sorozat folytatásáról, vagyis könnyen meglehet, hogy az utolsó epizódokat nézzük éppen.

A berendelés elmaradásának hátterében egyébként minden bizonnyal az alacsony nézettség áll, hiszen a széria elég rosszul teljesít még az előző évadhoz képest is: míg az ötödik évadra átlagosan 3.7 millióan voltak kíváncsiak, addig a hatodik csak 2.3 millió nézőt ültetett a képernyők elé.

Úgy vélem, a legtöbben később vagy épp a Hulun nézik a sorozatot

– nyilatkozta Liz Meriwether kreátor, de a show sztárja, Jake Johnson sem tudott jó hírekkel szolgálni, amikor a minap a The Daily Beastnek adott interjújában az Új csaj folytatásáról kérdezték:

A Fox fejesei nem fogják közölni velünk, hogy megújítják-e a sorozatot vagy nem. Mindenesetre forgattunk egy finálét arra az esetre, ha ez lenne az utolsó évad, amivel minden bizonnyal elégedettek lesznek a rajongók.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek