Starity

Ansel Elgort rossziúk szárnysegédjének áll! Megérkezett a Baby Driver előzetese!

2017. március 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű színész karrierjét a Csillagainkban a hiba indította be, most azonban egy vadabb oldalát is megmutathatja legújabb filmjében.

hirdetés
Ansel Elgort rossziúk szárnysegédjének áll! Megérkezett a Baby Driver előzetese!

A Sony Pictures Entertainment két nappal ezelőtt mutatta be legújabb nagy dobásának, a Baby Drivernek az előzetesét, ami hazánkban várhatóan Nyomd, bébi, nyomd! címmel kerül majd a mozikba.

A történet középoontjában Baby (Ansel Elgort) áll, aki egy gyerekkori baleset miatt tompa zúgást hall a fülében, amit zenével próbál elnyomni. Ha ez nem volna elég, ráadásul sofőrként keresi a kenyérre valót – munkaidejében bűnözőknek segít meglépni – egészen addig, amíg meg nem ismerkedik a bájos Deborah-val (Lily James). A lány kedvéért hajlandó lenne feladni „hivatását” és jó útra térni, ám nem mindenki örül annak, hogy a szerelem kedvéért lehúzná a rolót...

A filmet az újabban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Edgar Wright írta és rendezte, akinek nevéhez olyan alkotások köthetők, mint a Világvége, a Vaskabátok és a Haláli hullák hajnala. Érdekesség, hogy anno eredetileg ő kapta a lehetőséget, hogy megrendezze a 2015-ben bemutatott, A Hangya című Marvel-alkotást, ám kreatív okok miatt visszalépett a produkciótól, és elkezdett dolgozni a Baby Driveren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek