Starity

Klippremier: Skillet – Back From The Dead

2017. március 15. 07:07   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú idő után újra kaptunk egy kisfilmet a nashville-i együttestől – ráadásul nem is akármilyet! A Back from the Dead a Monster című videója folytatásaként érkezett meg.

hirdetés

A Skillet kilencedik albuma, az Unleashed tavaly augusztus 5-én jelent meg az Atlantic Records gondozásában. Az első kislemez a Feel Invincible volt, ami nagy sikereket ért el, rögtön az Amerikai Keresztény Rock lista harmadik helyén startolt. 

Most azonban más miatt is örülhetnek a rajongók, hiszen végre itt van a soron következő második videoklip a korongról, amit a formáció a Back From the Dead című dalhoz készített. A kisfilm a nagy sikerű Monster folytatása: nyolc évvel később, a jelenben járva láthatjuk Johnt és Korey-t miután megmenekültek egy kísérleti laboratriumból. Kicsivel később becsatlakozik a banda másik két tagja, Jen és Seth is, és ekkor tudjuk meg, hogy a kísérletek csúnya véget értek és az emberek nagyrésze zombivá változott. A szökevényeket már a korábbi klipben is keresték a hatóságok és az orvosok, ám most egyikükre rá is akadnak és pontot tesznek a kísérlet végére...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek