Starity

Demi Lovato öt éve józan

2017. március 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár napjainkban az egyik legerősebb, leginspirálóbb énekesnő, bizony Deminek is megvan a maga sötét múltja, amiből csak nagy lemondások és erőfeszítések árán sikerült kikecmeregnie.

hirdetés

Demi Lovato szép és szellemes, korábban azonban igen komoly problémákkal küzdött, melyeket sosem tagadott, ma pedig már igyekszik segítő kezet nyújtani azoknak, akik szintén hasonló cipőben járnak. A 24 éves énekesnő korábban a bulimia mellett mentális problémákkal küzdött, de meggyűlt a baja a drogokkal és az alkohollal is. Nemrég azonban volt oka ünnepelni, hiszen immár öt éve nem él tudatmódosító szerekkel, ennek következtében pedig sokkal egészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb, valamint munkájában is jobban teljesít, tehát méltán lehet büszke magára.

Csodálatos volt az elmúlt öt év. Arra fókuszáltam, hogy jobb emberré legyek. Hosszú folyamat volt, de azt kell mondjam, megérte. A lemondás a legfontosabb, amikor éppen azon vagy, hogy legyőzd a démonjaidat. Először el kell ismerned a problémát és csak utána tudsz felülkerekedni rajta

– nyilatkozta az ET-nek az énekesnő, valamint szót ejtett magánéletéről és újdonsült szerelméről, Guilherme Vasconcelosról is.

Most csak jól érzem magam, tudod? Jól alakul az életem.

Demi egyébként jelenleg több projekten is dolgozik, ám ami talán a legfontosabb, hogy éjt-nappallá téve az új lemezén munkálkodik, hogy a lehető leghamarabb piacra dobhassa, hiszen a rajongói számítanak rá, ugyanakkor bevallotta: nagyon szeretné, ha megvalósulna az álma, és készülne egy harmadik rész is a Rocktábor-franchise-hoz.

Tutira meg fogjuk csinálni! Olyan lehetne, mint amikor az Amerikai pite találkozik a Disney-vel... meg fog történni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek