Starity

Új betekintő érkezett a Fallenhez

2017. március 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember végén látott napvilágot Lauren Kate nagy sikerű regényéhez, a Fallenhez készült rövid kis betekintő, ami globálisan felcsigázta az izgatott rajongókat a filmmel kapcsolatban. Ezúttal egy különleges UK trailer került megosztásra, amely új jeleneteket is tartalmaz.

hirdetés

Több évnyi várakozás után mutatták be a Fallen első nemzetközi előzetesét 2016 szeptemberében, amely félretolván minden bizonytalanságot és düht a rajongók körében, új reményt sugallt az érdeklődők között. Ezek után már nem is kellett sokat várni a film bemutatásáig, hisz novemberben már mozikba is került az adaptáció, valamint a mai napig sorra jelennek meg a különböző országokhoz kapcsolódó premierdátumok.

A trailer közzétételét követő hónapokban temérdek still kép került megosztásra a filmből, valamint karakterplakátok és poszterek is napvilágot láttak, amely a különböző országokban hirdeti az adaptációt. Ezek mellett pedig, két hónappal ezelőtt több kulisszák mögötti videó is megosztásra került a legnagyobb videómegosztó portálon.

Eddig leginkább az ázsiai országokban hódít az alkotás, azonban Dél-Amerikában is nagy sikereknek örvendhet, valamint januárban Olaszországban is elkezdték vetíteni a filmet. A jövőben két bemutató is vár a Magyarországon forgatott adaptációra, március végén Finnországban, május 11-étől pedig a Cseh rajongók élvezhetik a film képkockáit. Hazai premierről azonban egyelőre még nincsenek hírek.

Március 10-én került a mozikba az Egyesült Királyságban a Fallen, melyhez az alábbi, speciális betekintő is társul, új jelenetekkel karöltve. A  videó a Lionsgate hivatalos Facebook-oldalán lett megosztva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek