Starity

Nicole Scherzinger méreggel érkezett!

2010. október 15. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt a várva várt dal, a Poison, a producere pedig nem más, mint RedOne.

hirdetés
Nicole Scherzinger méreggel érkezett!

Elképesztő formában van Nicole Scherzinger, mi sem mutatja jobban, mint ez a csodálatos dal! A sötét dallamokkal fűszerezett szám fantasztikusra sikeredett. Mindazonáltal van egy kis hasonlóság Lady Gaga Bad Romance című slágere és Nicole legújabb szerezeménye között.

A hasonlóságtól függetlenül, Scherzinger telibe találta a hangzást, és egy slágergyanús dalt hozott össze. Már csak egy remek videoklip kell – amit hamarosan le is forgatnak, osztotta meg az énekesnő a Twitteren – és nem lesz semmilyen probléma, talán újra hazatalált szerencséje, mely oly hosszú ideig elkerülte.

A zenei producer RedOne is – akinek talán legismertebb munkája Lady Gaga The Fame című albuma, de olyan előadókkal is dolgozott már együtt, mint Enrique Iglesias vagy Mohombi (aki megalkotta Gaga zenei hangzását) – nyilatkozott Nicole-ról: „Együtt dolgozom Nicole-lal az új albumán, mert az előzőt nem adatta ki. Hatalmas lesz, egy igazi csillag válik Nicole-ból!”

A BEP énekese, Will.I.Am. is elismerően nyilatkozott Scherzingerről:  „Nagyon jó volt vele dolgozni, és több mint boldog lennék, ha ismét lenne egy közös projektünk! Nicole egy fantasztikus nő, lehengerlő személyiséggel, és kiemelkedő tehetséggel!” – talán egy újabb közreműködés van készülőben? Nem tudhatjuk, de itt a várva várt dal:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek