Starity

Rosszul áll az Once Upon a Time szénája?

2017. március 18. 10:10   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011-ben indult útnak a sorozat, akkor még 12 milliós nézettséget produkált. Mára ez a szám jelentősen megcsappant, hiszen a legutóbbi részt már csak 3 millióan követték figyelemmel, így veszélyben is van a történet folytatása.

hirdetés
Rosszul áll az Once Upon a Time szénája?
Fotó: ABC

Jelenleg folynak a tárgyalások arról, hogy a fináléban feltűnő két új karakter a 7. évadra főszereplővé válna. Mellettük négy további színész maradna meg, Jennifer Morrison (Emma), Robert Carlyle (Rumple), Lana Parrilla (Regina) és Colin O’Donoghue (Hook). 

Egyelőre semmi sem biztos, hiszen a csatorna hozza meg a végső döntést. A készítők ezzel a megoldással próbálnak csökkenteni a költségeken, mivel a négy színész bár megkapná a pénzét, a többiek maximum vendégszereplőként tűnnének fel, így jóval kevesebb fizetést kéne kiosztaniuk. A reebotról több információ még nincs, de a rajongók reménykednek abban, hogy a producerek és a csatorna megegyeznek és tovább folytatódik a mesés történet.

Arról nincs információ, hogy a Hóferhérkét és a Herceget alakító színészek is csatlakoznak a négy szóban forgó emberhez, de valószínűsíthető, hogy ők is meg fognak egyezni az ABC-vel és a készítőkkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek