Starity

Dalpremier: Amy Lee - Speak To Me

2017. március 18. 10:10   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után végre a rajongók is hallhatják a Speak To Me című dalt, amelyet Amy már csaknem másfél éve tartogatott.

hirdetés

Amy Lee számára, mint azt már többször is bizonyította az utóbbi években, van élet az együttesén kívül is. Mióta az Evanescence tagjai szabadságra mentek, az énekesnő számos egyedi feldolgozással jelentkezett, valamint több független filmhez is írt dalt. A legutóbbi ilyen a Voice from the Stone című thriller volt, melyhez még 2015-ben forogtak a kamerák, Olaszországban. Amy ekkoriban számos képet és részletet is megosztott a rajongóival, melyek arra engedtek következtetni, hogy nemcsak egy új dal, hanem egy videoklip is úton van; ám követőinek több mint egy évet kellett várni az újdonságokra.

A film, amelynek várhatóan csak a legvégén csendül fel a Speak To Me, április 28-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban. A héten már egy rövid előzetes is megjelent, amely alatt szintén Amy szerzeményének részlete hallható, nemrég pedig végre a teljesen dal elérhetővé vált. Csekkoljátok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek