Starity

Titokban férjhez ment Amanda Seyfried

2017. március 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár a Levelek Júliának sztárja is beállt azon hírességek sorába, akik titokban mondták ki a boldogító igent.

hirdetés

Szerelme, Thomas Sadoski szeptemberben kérte meg Amanda Seyfried kezét, két hónappal később pedig nyilvánosságra hozták, hogy szülői örömök elé néznek. A népszerű sztárpár életébe néhány hét múlva meg is érkezik a kisbaba – akinek nemét egyelőre nem árulták el –, most pedig úgy döntöttek, hivatalos formában is összekötik életüket, hogy a gyermek formailag is családba érkezzen.

Sadoski csütörtökön, a The Late Late Show-ban vendégeskedve hozta nyilvánosságra, hogy a szó szoros értelmében megszöktette Amandát: egy anyakönyvvezető társaságában elhagyták az országot és mindenféle felhajtást mellőzve hűséget esküdtek egymásnak.

Nem ők az elsők a sztárvilágban, akik nem szerették volna nagy dobra verni a házasságot: annak idején Blake Lively és Ryan Reynolds, Penn Badgley és Domino Kirke, Tyrese Gibson és Samantha Lee, valamint Brad Pitt és Angelina Jolie is a nyilvánosság kizárásával házasodott össze.

Lépésük egyébként várható volt, hiszen Amanda már a közelmúltban is többször hangoztatta, hogy nem szeretne óriási „ereszd el a hajam” bulit csapni, amikor oltár elé áll.

Az esküvőn nem szeretnék a figyelem középpontjában állni. Mindig ki kell öltöznöm a premierekre és a hivatalos eseményekre – tavaly a Met Gálán egy Riccardo Tisci által megálmodott menyasszonyi ruhát viseltem –, és mivel már milliószor játszottam menyasszonyt, az esküvőm nem erről fog szólni

– nyilatkozta egy korábbi interjúban.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek