Starity

Sara Bello támogatja a fiatal modelleket

2017. március 19. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ex-szépségkirálynő szerint a sikernek csupán egy kulcs van: ha hiszünk magunkban.

hirdetés
Sara Bello támogatja a fiatal modelleket
Fotó: Instagram

Sara Bellót tíz éve koronázták Calle Abajo en Las Tablas királynőjévé, az ezt követő években pedig szinte csak a munkájának élt. Számos fotózáson részt vett, és panama egyik legismertebb márkája, a Dejavú is felkérte őt reklámarcnak. 2013-ban jelentkezett a Miss Panama szépségversenyre, ahol a második helyen végzett, ezzel pedig elnyerte a Miss Intercontinental  Panama címet. A nemzetközi versenyen hazavihette a Best National Costume különdíjat, és bekerült a legszebb 15 lány közé.

A modellkedést ez után sem hagyta abba, de emellett újságírónak tanult. Sara nemrég megalakította a Be Yourself szervezetet, amiben segít a fiatal modelleknek, valamint azoknak a lányoknak akik a közeljövőben szépségversenyeken szeretnének indulni. Sara szerint a legfontosabb, hogy az ember legyen önmaga, ne akarjon másoknak megfelelni, csak saját magának.

Sara már nem szeretne szépségversenyeken részt venni, de a modellkedést nem hagyja abba, azt azonban nagyon fontosnak tartja, hogy mentorálja a Miss Panama jövendőbeli versenyzőit. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek