Starity

Nicole Anderson: „Imádom Chelsea-t!”

2010. október 15. 17:05   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A JONAS című sorozatban nemcsak eljátsszák, hogy legjobb barátnők: a való életben is igen szoros kötelék alakult ki közöttük.

hirdetés
Nicole Anderson: „Imádom Chelsea-t!”

Adott a JONAS című sikeres Disney-sorozat és a két tehetséges fiatal lány, a Macyt alakító Nicole Anderson, és a Stellát játszó Chelsea Staub. Mindketten szépek, egyre keresettebbek, és a sorozatban a legjobb barátnőket játsszák. Most azonban kiderült, hogy nem csak a sorozatban van így.

„Jajj, imádom Chelsea-t!” – kezdte Nicole Anderson egy interjú során. „Olyan vicces lány, és nagyon tehetséges. Nagyon könnyű vele játszani a sorozatban, hamar megkedveltük egymást, az első pillanattól fogva megtaláltuk a közös hangot!”

Chelsea is hasonlóan nyilatkozott: „Nicole az egyik legjobb barátnőm, nem is tudom, mit kezdenék nélküle. Rettentő sokat szoktunk hülyéskedni egy-egy forgatás alkalmával, de ami fő, hogy mára annyira megkedveltük egymást, hogy a munkán kívül is megpróbálunk időt szakítani pár találkára, esetleg vásárlásra. Szeretem őt!”

„Biztos vagyok abban, hogy ha egyszer vége lesz a sorozatnak, akkor is tartani fogjuk a kapcsolatot! – folytatta Nicole – Bízom benne, hogy van annyira erős a kapcsolatunk, hogy nagyon sokáig tartson ez a barátság!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek