Starity

10 celebpár, akik ugyanazzal a pasival randiztak, mégis jóban maradtak

2017. március 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár íratlan szabály, hogy barátok között nincs kavarás a másik exével, néha a sztárok is szívesen szegik meg ezt a szabályt. Cikkünkben bemutatunk tíz olyan sztárbarátságot, ami kiállta ezt a közel sem egyszerű próbát és képesek voltak túllépni a barát „árulásán”.

hirdetés

Cameroz Diaz & Kate Hudson

Mindkét szőke szépség összeszűrte a levet korábban a jelenleg Jennifer Lopezzel randizó Alex Rodriguezzel, ám barátságuk végül kiállta ezt a próbát is. Annak idején azt pletykálták, hogy Kate úgy tudta, Cam ekképp akart bosszút állni rajta, amiért ő sem volt közömbös Justin Timberlake iránt. A két színésznő végül 2012-ben elásta a csatabárdot – az azévi Vanity Fair Oscar-partin már együtt buliztak és tavaly is összejöttek, hogy együtt ünnepeljék közös barátnőjük, Nicole Richie születésnapát.

Jennifer Aniston & Courteney Cox

A Jóbarátok két szépsége még az 1990-es években kattantak rá ugyanarra a pasira a Counting Crows frontemberének, Adam Duritznak a személyében, de hamar túltették magukat rajta mindketten. A két színésznő a mai napig nagyon közel áll egymáshoz – Courteney lányának, a 12 éves Cocónak ráadásul Jen a keresztanyja.

Gigi Hadid & Taylor Swift

Bár köztudott, hogy Gigi is Taylor squadjának a tagja, a modell 2015-ben mégis randizni kezdett az énekesnő exével, Joe Jonasszal, aki hét évvel korábban egy 27 másodperces telefonbeszélgetés során dobta Swiftet. Végül Gigi tette lapátra Joe-t, és nem sokkal a szakításuk után bele is habarodott Zayn Malikba, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él.

Selena Gomez & Taylor Swift

SelGo 2009-ben kezdett találkozgatni az Alkonyat-filmekben főszerepet játszott Taylor Lautnerrel, ám kapcsolatuk kérészéletűnek bizonyult. Szakításukat követően Tay Tay is meglátta a színészben a potenciális barát alapanyagot, de végül ők sem maradtak együtt hosszú távon – a kapcsolat mindazonáltal megihlette az énekesnőt: így született meg a Back to December című dal.

Taylor Swift & Cara Delevingne

Ha már az I Knew You Were Trouble énekesnőjének híres szeretőinél tartunk, nem hagyhatjuk ki a sorból a One Direction sármőrét, Harry Stylest sem. A két slágergyáros 2012 és 2013 között randizott néhány hónapig, szakításukat követően pedig a brit modellel is szóba hozták Stylest, bár kapcsolatukat nem vállalták fel hivatalos formában. Swiftet valószínűleg nem hatotta meg, hogy barátnője is bevállalta exét, Carával a mai napig jó barátok.

Dianna Agron & Emma Roberts

A két színésznő között Alex Pettyfer jelenti a kapcsolódási pontot, akivel Emma randizott előbb (2008-ban). Kapcsolatukat Alex olyan komolyan vette, hogy magára tetováltatta kedvese monogramját, de a románcnak így is szakítás lett a vége. Ezt követően Diannán volt a sor, aki közel egy évig járt vele. A két szépség között nem volt macska-egér harc a közös szerelem miatt, azóta is szívesen töltik együtt az idejüket.

Kristen Wiig & Drew Barrymore

A Santa Clarita Diet sztárja öt évig alkotott egy párt a The Strokes dobosával, Fabrizio Morettivel, mielőtt 2006-ban szakítottak volna. Drew-t egyik közeli barátnője, Kristen váltotta a zenész oldalán, ami érthető módon okozott némi kényelmetlenséget a két színésznő között, de végül megbékéltek a dologgal, és végül Wiig is istenhozzádot mondott a férfinak 2013-ban.

Drew Barrymore & Gwyneth Paltrow

Drew a '90-es évek végén, több évnyi együttjárás után dobta Luke Wilsont, aki a Tenenbaum, a háziátok forgatása során szeretett bele Gwyneth-be és állapodott meg mellette, de aztán mégsem mélyedtek el igazán a kapcsolatban. Ezzel szemben a két szőkeség kapcsolata a mai napig szoros – a legjobb barátnőjüknek tartják a másikat.

Kate Beckinsale & Sarah Silverman

Kate az Underworld forgatása során szeretett bele Michael Sheenbe, akivel aztán nyolc évet töltött együtt és akit egy kislánnyal is megajándékozott. Kapcsolatuk azonban nem állta ki az idők próbáját, szakításuk után pedig a színész Sarah-nak kezdett udvarolni. Románcuk szerencsére nem zavarja Kate-et, mi több, még örül is, hogy egy számára kedves ismerős lett lánya mostohaanyja.

Nikki Reed & Nina Dobrev

Nina hosszú évekig volt Ian Somerhalder barátnője, mielőtt úgy nem döntöttek, hogy végleg szakítanak. Ezt követően a jóképű színész közös barátjuk, Nikki mellett vigasztalódott, akit 2015-ben feleségül is vett. Bár érthető, hogy a dolog fájt Ninának, valószínűleg a sajtó csinált bolhát az elefántból, amikor a köztük lévő féltékenységről számolt be, ugyanis Nikki, Ian és Nina a közelmúltban tisztázták, hogy nincs köztük ellenérzés, a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással mindhárman.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek