Starity

Óriási siker a Kincsem

2017. március 27. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlthét közepe óta játsszák a hazai mozik a Kincsemet. Herendi Gábor filmje azonnal belopta magát a közönség szívébe, a premier óta rengetegen váltottak jegyet a csodaló történetére.

hirdetés

Hivatalosan március 16-a óta láthatja a közönség Herendi Gábor legújabb filmjét, a Kincsemet. A magyar csodaló története azonnal belopta magát a rajongók szívébe. 

Az Origo számolt be a film eddigi eredményeiről, miszerint az első hétvégén 72.089 néző váltott jegyet a mozira. A többi napon hozzájuk még 19.553-an csatlakoztak, összességében tehát az első héten 91.642 néző volt kíváncsi a Nagy Ervin és Petrik Andrea főszereplésével készült Kincsemre.

A rendező az Origónak adott interjújában árulta el, reménykedik a 200.000-es megtekintésben. Erre úgy tűnik, minden esély megvan - a film hivatalos Facebook-oldalán tegnap számoltak be arról, hogy a Kincsem a tíz nap alatt 100.000 érdeklődőt vonzott a mozikba. A vélemények alapján pedig a filmet megnézők mind elégedetten távoztak a vetítésekről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek