Starity

Tűzpárbaj kellős közepébe csöppent Fetty Wap

2017. március 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper New Jersey-i szülővárosában, Patersonban szórakozott péntekről szombatra virradóra, amikor betért egy éjjel-nappal nyitva lévő vegyesboltba – a közért előtt hajnali öt órakor lövöldözés tört ki.

hirdetés

A The Paterson Press hozta le öles szalagcímekkel a hírt, miszerint tűzpárbaj alakult ki a fent említett üzlet előtt, melyben hárman megsérültek – szerencsére nem életveszélyesen. A sebesülteket kórházba szállították, az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás.

Mindezidáig nem derült fény arra, hogy ki nyitott tüzet és miért, ám az tény, hogy Fetty Wap és barátai is a helyszínen tartózkodtak, de egyikük sem sebesült meg. A Trap Queen rappere számára mindazonáltal gondolatébresztőként szolgáltak a történtek, melyekről nyíltan ugyan nem beszélt, de az alábbiakat írta a Twitterre az esetet követően:

Még a legsötétebb időkben is megtalálhatjuk a boldogságot, ha csak egyvalaki is akad, aki emlékszik arra, hogyan kell fényt gyújtani. Semmi sem biztos, minden csak lehetséges. A túlgondolás negatív gondolatokhoz vezet.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek