Starity

Még meg sem jelent, máris aranylemez lett az Ossian új albuma

2017. március 27. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ossian új albuma, az áprilisban megjelenő Az igazi szabadság album az előrendelések alapján elérte az aranylemez minősítést.

hirdetés
Még meg sem jelent, máris aranylemez lett az Ossian új albuma

Még meg sem jelent a magyar heavy metal zenekar legújabb albuma, ami az Az igazi szabadság címet viseli, a fiúk máris a gyűjteményükben tudhatnak egy újabb aranylemezt.

Az elmúlt két évben megjelent Lélekerő, valamint Fényárban és félhomályban stúdióalbumok, illetve a 30 év legszebb balladái válogatás is elérte a megjelenés előtti hetekben az aranylemez minősítést, Az igazi szabadság azonban túltesz minden, ugyanis három és fél héttel a megjelenés előtt megszerezte ezt a díjat, és elődeihez hasonlóan jó esélye van arra is, hogy platina legyen belőle.

Örömmel jelenthetjük Nektek, hogy előrendeléseitek alapján a megjelenés előtt három és fél héttel, az új album már aranylemez, köszönjük!

– olvasható az Ossian Facebook-oldalán.

Az albumot előrendelhetitek az Ossian weboldalán, és a megjelenéskor – azaz április 21-én – már a kezetekben is tarthatjátok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek