Starity

Bereczki Zoltán a JLS-ről koppintott

2010. október 15. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bereczki Zoltán új szerzeményével és az azzal érkező videoklippel stílust váltott. De a színész nem volt egyedi, ugyanis egy az egyben lemásolta a brit fiúbanda Kickstart című számát.

hirdetés
Bereczki Zoltán a JLS-ről koppintott

Bereczki Zoltán új számával, melynek címe Kerek egész, stílust váltott – áttért a pop egy manapság népszerűbb formájára. Ez a hamarosan megjelenő új lemezén, az Álomképen lesz hallható.

A klip egy stúdióban lett felvéve, és egy fiatal férfiakból álló tánccsapat állt benne a rendelkezésére. Ha pedig a dalt szeretnénk jellemezni, az a legfontosabb, hogy egy szerelmes számról van szó. Az angol verziónak még a szövege is megegyezik a JLS fiúbanda Kickstart című számával, tehát a színész biztosan csak egy feldolgozást szeretett volna csinálni. Bereczki Zoltán egyelőre nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

A szóban forgó dal eredetijét az angol JLS énekli, amely négy tehetséges fiúból áll: Aston Merrygold, Marvin Humes, Jonathan "JB" Gill, Oritsé Williams. Az brit X Factor 5. évadjában, 2008-ban második helyezettek lettek Alexandra Burke háta mögött. Debütáló albumuk csak a szigetországban eddig 1, 2 millió példányban kelt el, és négyszeres platinalemez lett.

A fiúk egyébként most dolgoznak legújabb albumukon, amely az Outta This World címet fogja viselni, és november 22-én jelenik meg. Az egyik rajta dolgozó producer szerint kicsit akusztikusabb jellegű számok kerülnek majd rá.

Akárhogy is van, vajon mi áll a dalmásolás hátterében? Csak egy feldolgozás, vagy koppintás? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek