Starity

Kutyát mentett a Jóban Rosszban sztárja

2010. október 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vágvölgyi Lilian, a Jóban Rosszban sztárja, a vörösiszap sújtotta településről a Noé Állatotthonba szállított négylábú kedvenceken segít.

hirdetés
Kutyát mentett a Jóban Rosszban sztárja

A TV2 sikersorozatának fiatal színésznője önkéntesesen segít a megsérűlt házikedvenceken. Lili több kutyust is szívesen hazavitt volna, ám a felvételek kiszámíthatatlansága miatt nem tudna megfelelő módon gondoskodni egy állatról, különösen most, hogy visszatért a sorozathoz, és minden erőbedobással a sorozaton dolgoznak, munkálkodnak. Lili ezért még csak álmodozik egy kedvencről, noha albérletben él, és forgat, ám ha már nem jönnek Lilihez, majd ő megy hozzájuk. Önkéntesként vállalta, hogy a vörösiszapban megmenekült kutyákon, macskákon segítsen.

„Páran elhatároztuk, hogy segítünk az állatotthon dolgozóinak a vörösiszaptól megsérült állatok ellátásában, hiszen egy-egy kutya kezeléséhez vagy fürdetéséhez két-három ember is kell. Ráadásul ezeknek az állatoknak most mindennél nagyobb szükségük van ránk. Borzasztó volt látni a sérült kutyákat, akiknek a lábát és a szemét is kimarta a lúgos iszap, de pozitív értelemben csalódtam magamban, sokkal jobban bírtam, mint azt gondoltam volna”  – árulta el Lilian.

„Nagyon megsínylené az én életformámat egy kutya, azt pedig nem szeretném. Ráadásul most sokkal elfoglaltabb vagyok, hiszen újra forgatok, aminek egyébként nagyon örülök. Már nagyon hiányzott a sorozatbeli családom”  – tette hozzá az ifjú színésznő.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek