Starity

Taylor Kinney imádta a csókjelenetet Ninával

2010. október 16. 10:10   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries lepihent egy hétre. Ezt kihasználva pedig a Celebuzz a legutóbbi epizód kapcsán exkluzív interjút készített Taylor Kinney-vel.

hirdetés
Taylor Kinney imádta a csókjelenetet Ninával

A sorozat Mason nagybácsija sok mindent elárult. Szóba került többek közt a mára már elhíresült csókjelenete közte és Nina Dobrev közt, barátsága Ian Somerhalderrel, és az elmaradhatatlan versenyláz a Twillighttal és Taylor Lautnerrel.

Volt bármilyen fenntartásod, mikor megtudtad, hogy tulajdonképpen egy vérfarkast kell eljátszanod?
– Eleinte rengeteg hajmeresztő ötlet volt terítéken. Nem tudtam, hogy akarják bemutatni Mason történetét, de nem akartam, hogy mondjuk az átváltozása nevetségesre sikerüljön. Elég hülyén jött volna ki, ha hirtelen megnő a lábam, vagy megnyúlik a fejem. A régi filmekben ez volt a divat, de itt ezt el akartuk kerülni. És azt hiszem, nem is lett olyan rossz a végeredmény.

Úgy látszik ma a vérfarkasok korát is éljük. Ráadásul neked is van egy nagy ellenfeled, Taylor Lautner.
A lecke fel volt adva. Volt egy Taylor Lautnerünk, és az a fickó a True Bloodból, aki 9 méter magas, mégsem félelmetes. Úgyhogy a kettő között kellett találnom egy utat, és azt hiszem, hogy sikerült megtalálnom. Bár én nem vagyok olyan nagy darab, és egy helyben sem tudok megülni. Ha nem forgatunk, akkor futok, biciklizem vagy szörfözöm. Mindig csinálok valamit.

Ha már említetted.. nézel True Bloodot? Esetleg láttad a Twilightot is?
Nem sokat. Egyszer-kétszer belenéztem a True Bloodba, nagyszerű show. A Twilight filmek első két részét láttam, és tetszett. Szórakoztató volt nézni.

Ha te, Taylor Lautner és Sam Trammel (True Blood) bemennétek az erdőbe, szerinted ki kerülne ki győztesen?
Ez nem egy verseny, de természetes, hogy én!

Mi a helyzet a sorozat vérfarkasaival? A sorozatból egyértelműen kiderült, hogy nem számítógépes trükkel vannak megalkotva.
Igen, a farkasok igaziak! Azt hiszem, hogy a szemükre egy kicsit rásegített a komputeres technika, de csak ennyi. A farkasok csodálatos állatok, nekünk pedig nagy szerencsénk van, mert a legjobb idomárokkal dolgozatunk együtt, akik felügyelik az állatokat. Sokkal nagyobbak a kutyáknál, néha ijesztőek. Az idomárok mindig mondják nekünk, hogy ne nézzük a szemükbe, ne tegyünk semmilyen hirtelen mozdulatot.

Elég félelmetesnek hangzik.
Imádom az állatokat, de a farkasok egy más világ. De nem tehetem meg, hogy odamegyek és azt mondom, hogy „ez nem az én világom, és majd a farkasok elvégzik a dolgukat, én meg ejtőzök egyet.Vigyáznak ránk, úgyhogy megbírkózunk a feladattal.

A legutóbbi részben Mason nem igazán jött ki a Salvatore testvérekkel. A történtek után mire számíthatunk?
Hát nem lesznek túl jóban. A Salvatore tesók nem hátrálnak meg! De Mason sem az a fajta, aki ölbe tett kézzel ül.

Úgy tudom, hogy a forgatáson kívül szeretsz együtt lógni Iannel.
Hát igen, Ian remek srác! Ha van egy kis szabadidőnk, akkor sokszor elmegyünk korongot lőni (skeet). Ian is vidéki srác, mint én... szóval a hóna alá csapja a sörétes puskát és már indulhat is a játék. A múltkori játszmánál nagyon csúnyán megvertem, úgyhogy azt hiszem, legközelebb hagyom nyerni!

A múlt heti epizódban Mason alaposan meglepte a rajongókat. Nem csak azért, mert feldobta a Salvatore testvéreket, hanem mert összegabalyodott Katherine-nal.
Mason nem olyan naiv. Amit érez Katherine iránt, az valahol a szeretet és a szenvedély közt van. A lelke mélyén pedig, azt hiszem, nem bízik benne... ő pedig érzi, hogy Mason megváltozott.

Valdd be, hogy imádtad azt a csókjelenetet Ninával!
Hogyne imádtam volna, Nina gyönyörű és vicces! Azt hiszem, vagy háromszor neki futottunk a jelenetnek, eleinte nem vettük túl komolyan. De a nap fénypontja az a csók volt, tényleg imádtam!

Mi minden sülhet ki abból, ha egy vámpír egy vérfarkassal randizik?
– Mármint ha tudnának szaporodni? Hát nem tudom... egy vámpír-vérfarkas keverék? Elég fura lenne...

Gondolod, hogy Taylor Kinney le tudná győzni Taylor Lautnert?
– Egy vérfarkas csatában? Nem tudom... Miért is ne? De ez tényleg nem egy verseny. Tiszteljük egymás munkáját, ez a legfontosabb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek