Starity

Új dallal jelentkezett a DragonForce

2017. március 31. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben jelent meg a csapat legutóbbi albuma, hamarosan pedig új korongjuk is a boltok polcaira kerül.

hirdetés
Új dallal jelentkezett a DragonForce
Fotó: Facebook / DragonForce

A múlt hónapban számoltunk be arról, miszerint hamarosan piacra dobja legújabb, Reaching Into Infinity elnevezésű albumát a legendás brit zenekar. A Marc Hudson vezette alakulat, néhány nappal később, hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy posztot, melyből megtudhattuk, hogy az új korong április 12-e helyett május 19-én jelenik meg, az earMUSIC lemezkiadó gondozásában.

Ezt követően az albumborítót is megcsodálhattuk, valamint a csapat a dallistát is felfedte egy, a Teamrocknak adott interjúban, melyből számos érdekességet megtudhattunk a kiadványról. Frederic Leclercq, a zenekar basszerosa akkor a következőket nyilatkozta a hosszas szüneteltetés után visszatért lapnak:

Azt hiszem, bebizonyítottuk, hogy a gyors játékunkban nagyon jók vagyunk, így ez alkalomból több sokszínűséget szerettünk volna vinni a zenénkbe. Nagyon jó, hogy kihívások elé helyeztük magunkat, ahelyett, hogy a megszokott komfortzónánkban mozognánk, valamint nagyon szerettünk volna kísérletezni Marc Hudson hangjával. Azt hiszem, az emberek meg fognak lepődni, brutális lesz.

A brit hatos egyébként a tegnapi nap folyamán már egy új dalt is bemutatott a rajongóknak a lemezről, a Judgement Day című szám képében, ami a Metal Blade Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornáján hallgatható meg.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek