Starity

Éder Krisztián Tokajon borozgat

2010. október 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

SP nemrégiben a borvidéken adott playback-koncertet, amit ujjongó tinik fogadtak. Az ifjú énekesnek nemcsak rajongói voltak, hanem a publikum soraiból néhány „SP BUZI” feliratú tábla is díszelgett.

hirdetés
Éder Krisztián Tokajon borozgat

Éder Krisztián, azaz Sp a tokaji Borfesten adott egy 20 perces playback- koncertett, amit őrült tinilányok fogadtak. Voltak, akik borozni jöttek, de voltak olyanok is, akik barátnőjük kedvéért végignézték Krisz fellépését, s közben csúnyán káromkodtak rá, majd a fellépés végezeténél bocsánatott kértek.

„Általában nekik szokott kellemetlenebb lenni, amikor kifütyülik őket” – mondta SP a koncertjét látogató gyűlölködőkről.

„Volt egy például, aki a barátnőjét átkarolva állta végig a koncertet. A barátnője végigénekelte az összes számot, majd a koncert után odajött hozzám elnézést kérni, hogy ne haragudjak a barátja miatt” – osztotta meg velünk SP.

Úgy látszik, az énekest nem igazán érinti ez a fajta viselkedés vele szemben. De ezért mégis jobb ujjongó tinik közt bulizni, mintsem egy „SP BUZI” plakát előtt kínosan énekelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek